Nicholas Lundgren och Vilhelmina Erikssons äktenskapsrelation kom under lång tid. Som de hävdar är de så nära att det var svårt att inte ha ett bröllopsfest. Och alla omkring dem förstår det. Så det var inte någon överraskning när de släppte datumet för deras bröllopsfest i slutet av april 2019.

En punkt som var en överraskning för varje person var dock Vilhelminas konstiga beslut. Hon väljer att dela från sin partner i en månad före bröllopet, så hon kan koncentrera sig på att förbättra sin silhuett. “Jag har länge tänkt mig att nå min föredragna silhuett”, hävdade Vilhelmina, “men jag har inte inspirationen eller ögonblicket att fokusera på mig själv. Men med vårt bröllopsfestdatum som kommer snabbt måste jag göra den extrema val att arbeta för att förbättra mitt utseende permanent. Det var allt eftersom jag tänkte passa på brudklänningen från mina önskningar.”

Vilhelmina ändrade sitt bostadsområde på kort sikt i en månad så att hon helt kan fokusera på sitt mål. Som hon påstår spenderade hon mer än 4 timmar på övningar och hon gjorde en omfattande välbalanserad måltidsplan som förbättrade hennes energi samt motivation för träning. Efter bara 3 veckors kontinuerliga övningar började hon följa resultatet. Liksom det var allt för hennes exceptionella motivation för förbättring.

På dagen för bröllopsfestet var hennes fiance så fascinerad av hennes utseende att han började suga sig majorly. Det var utan tvekan en magisk bindande minut för båda paren.

Tillfälle i sig var en historia om sin egen.

För att hjälpa till med att förbereda evenemanget vände de sig till Evening Events, som samarbetade med Vilhelmina sis, redaktionsdirektör Loreta, i juli 2018. Sofistikering, tillgivenhet och lyx var den viktigaste betoningen av evenemanget. “Vi ville omvandla ett typiskt tält till ett vackert, utsökt detaljerat och delat rum, något som alltid var individuellt för båda hushållen,” förklarar hon. “Det var som om du promenerade rätt in i någons fantastiska uppehåll för middag”

En sval vårkväll laddad av dammig jazz, merlot och svart läcker choklad kombinerad över 200 kära som kände igen paret som gav grundskolan. Som de hävdade i inbjudningarna: “Vår kärlek har gjort oss växa från 2 barn i grundskolan till fullålders vuxna som faktiskt har upplevt många svängningar – men framförallt oscillationer som vi kryssade tillsammans.

Nicholas och Vilhelmina träffades tillbaka på grundskolan när de först träffade på ett scoutingläger vid den fantastiska Sarek National Park. Därifrån går de till gymnasiet, gymnasiet och universitetet. “När vi slutade vara kompisar under våra gymnasiedagar, har vi tagit ett beslut på ett tillfälle att anmäla sig till Lunds universitet”, minns Vilhelmina. De började sitt helt nya år som kompisar, men” oavsett fratfest vi gick till, vi hittade alltid en anledning att träffas”, kommer hon ihåg. Ändå var sann kärlek ett par år i framtiden.

Efter examen delades de för första gången: Vilhelmina gick till Stockholm medan Nicholas fortsatte sin forskning utomlands. Efter några år gick Nicholas Vilhelmina i Stockholm, där, som Vilhelmina uttrycker det, “våra måltider förvandlades till normala händelser och innan vi förstod det, blev måltiderna omvandlade till datum och de datumen bildade vår kärlek”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *